lauantai 11. kesäkuuta 2011

Puoluekokokselle: Lähiöpolitiikkaa tarvitaan

Onko Suomi jakautunut kaupunkiin – jossa jyräävät limetinvihreät cityälyköt – ja maaseutuun, jossa metsänvihreät luonnonsuojelijat yrittävät murtaa vanhan maalaisliittolaisen ylivallan?


Kun Eino Poutiainen kiersi pappamopollaan rakentamassa SMP:lle äänivyöryä vuonna 1970, tuo jako olikin totta ja unohdettu kansa asui maaseudulla. Vuonna 2011 Timo Soini kuitenkin tavoitti tämän päivän unohdetun kansan kaupunkien lähiöistä, ostareilta, ABC-Suomesta.


Vuoden 2011 vaalien ratkaisutaistelut käytiin suurelta osin lähiöissä. Niillä kentillä vihreät olivat surkeasti alakynnessä. Kun palautamme kannatuksemme ja käännämme sen nousuun, on lähiö-Suomen kansa otettava aivan uudella tavalla huomioon. Ei ole yhtään järkisyytä, miksei se onnistuisi. Meidän perustulomallimme on kiistattomasti paras keino parantaa unohdetun kansan elämää niin Jakomäessä, Hervannassa kuin Varissuolla.


Meidän nyt vakavissamme saatava linjamme näkymään lähiöiden ostareilla. Vihreiden nousuun tarvitaan aktiivista lähiöpolitiikkaa.

Ei kommentteja: